4 A legjobb összecsukható futópadok

 • Autore dell'articolo:
 • Categoria dell'articolo:Uncategorized

4 A legjobb összecsukható futópadok

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk. A

összecsukható futópadok kényelmes és űrbarát módszert kínálnak a testmozgás mentális és fizikai előnyeinek elérésére.

Gyors linkek

 • A legjobb függőlegesen hajtogató futópad: NordicTrack C 1650
 • A legjobb egy lépéshez, hidraulikus hajtogatáshoz: Horizon T202
 • < Li> A legjobb a beépített ütésrendszerrel a hajtogatáshoz: Pro-forma szén-dioxid T7

 • A legjobb a pull-knob hajtogatási funkcióhoz: Xterra Fitness TR150

Rendszeres testmozgás A futást beleértve, javítja a kardiovaszkuláris fitneszt, és csökkenti a sok egészségi állapot kockázatát.

Ez a cikk a futópadok összecsukásának előnyeit és hátrányait tárgyalja, ideértve az egészségügyi előnyöket és kockázatokat. Ezenkívül felsorolja az összecsukható futópad -modelleket is, amelyeket egy személy megfontolhat, és javasol néhány alternatív kardio gyakorlatot.

A futópadok hajtogatásának előnyei és hátrányai

Az összecsukható futópad egyik elsődleges előnye, hogy megtakarít a tárolóhelyen. Az emberek összecsukhatják a futópadot és tárolhatják, ha nem használják, ami különösen a kisebb tulajdonságokban élők számára előnyös lehet. Az összecsukható modellek gyakran kerekei vannak az alján, megkönnyítve a mozgatását. A

összecsukható futópadok is könnyebben tisztíthatók, mint más modellek, mivel az emberek fel tudják emelni őket, és hozzáférhetnek az alsó területhez.

Ezeknek a futópadoknak azonban vannak hátrányai. Egyes modelleknek kevésbé erős kerete lehet, és azok, amelyek erősebb keretekkel rendelkeznek, drágábbak lehetnek.

Az embereknek gondoskodniuk kell arról, hogy ezeket a modelleket használják, különösen akkor, ha a gyermekek és az állatok a körülöttük lévő helyet használják. Ha egy személy nem zárja be a futópadot a helyére, akkor a fedélzet eshet, ami sérülést okozhat.

Hogyan kell használni a futópadot

Javasoljuk, hogy felmelegedjen, mielőtt egy futópadot használna, és utána lehűljön. Az embereknek olyan kényelmes futócipőt is viselniük, amely a megfelelő támogatást és párnázást biztosítja.

A legtöbb futópadon egy személy megváltoztathatja a beállításokat a különféle tényezők beállításához, beleértve a sebességet, az ellenállást és a lejtést. A sérülések kockázatának csökkentése érdekében az embereknek alacsonyabb körülmények között kell kezdeniük, és fokozatosan növelik a nehézségi szintet az idő múlásával.

Fontos a megfelelő testtartás fenntartása futópad használata közben. A karok szivattyúzása a lábak mellett, ahelyett, hogy bármilyen futópad -fogantyúra tartaná, hatékonyabb edzéshez vezet.

Ha egy személy szédül vagy túl fáradt, akkor abba kell hagynia a futópad használatát. Javasoljuk az is, hogy megállítsa a testmozgás bármilyen formáját a sérülés fenntartása után.

Az összecsukható futópadok listája

Sok különböző összecsukható futópad elérhető online. Az alábbiakban négy modellt vizsgálunk részletesebben.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Az összes termékinformáció tisztán kutatási alapú. A cikkben szereplő információk a közzététel időpontjában helytállóak.

NordicTrack C 1650

A NordicTrack C 1650 modell 10 hüvelykes (in) intelligens, HD érintőképernyővel érkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző edzéseket közvetítsenek személyi edzőkkel.

Függőlegesen hajtogatja a hidraulikus sokkot az Easilift Assist technológiával, amely a futópadot viszonylag egyszerűen tárolja.

Ennek a futópadnak a lábnyoma a következő:

hossz 79,1 in 42.4 IN szélesség 35.8 in 35.8 in magasság magasság

magasság

/Th>

60,6 in 71,2 in

Ez az összecsukható futópad pulzusszám, magasság és intenzitás lehetővé teszi az embereket. hogy nyomon kövessék az edzésüket. Legfeljebb négy profilt tárol, hogy minden felhasználó személyre szabott edzést végezzen.

A képernyő a Google MAPS edzés technológiát használja. Sőt, az emberek kiválaszthatják a tájat, amelyet futás közben meg akarnak nézni.

A NordicTrack C 1650 kiegészítő tulajdonságai:

 • 3,5 folyamatos lóerő (CHP) motor, amely csökkentett zajt és önhűtéssel rendelkezik
 • 0 0 –12 mérföld/óra (mph) sebesség
 • 0–12% lejtő
 • A felhasználói súlykapacitás 300 font (lb)
 • Bluetooth csatlakozás és egy táblagép tartó
 • 10 éves keret, 2 éves alkatrészek és 1 éves munkaerő-garanciák

Ez a gép online vásárolható körülbelül 2000 dollárért.

üzlet most

horizont t202

A Horizon T202 futópad Bluetooth hangszórókkal, töltőporthoz és eszköztartóval érkezik. Az emberek ezeket a funkciókat felhasználhatják fitnesz órák, zene és egyéb szórakozás közvetítésére edzésük során.

A hajtogató futópad megvásárlása hozzáférést biztosít az embernek egy ingyenes alkalmazáshoz, amely az edzésüket vezérli. Ezenkívül rögzíti az edzési adatokat, amelyeket az emberek megoszthatnak más fitneszalkalmazásokkal, például a Fitbit. A futópad a kalóriát, a távolságot, az időt és a fogyást méri.

A Horizon T202 egylépéses hidraulikus technológiával összeáll, és a következő lábnyommal rendelkezik:

hossz 75 in 47 in szélesség 34 in 34 in
magasság 58 in 65 in

A T202 horizont kiegészítő jellemzői Tartalmazza a következőket:

 • Ultrálkás 2,75 CHP Motor
 • 60 hüvelykes fedélzet, sokkolóval, három zóna párnázással
 • 0,5–12 mph sebesség
 • 0–12% Dudine
 • 1 éves alkatrészek és munkaerő-garancia, valamint egy élettartamú keret és motoros garancia
 • 325 font súlykapacitás

A gyártó javasolt kiskereskedelmi ára 12 999 USD.

üzlet most

pro-forma cbon t7

A pro-formájú szén T7 összecsukható futópad egy érintőképernyőt tartalmaz egy beépített egyéves IFIT-tagsággal. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára az interaktív képzésekhez való hozzáférést, ideértve a globális és a stúdió osztály edzéseit is.

Az érintőképernyő az edzésadatokat is nyomon követi, segítve az embereket a fitnesz célok elérésében és elérésében.

A szén T7 egy Easilift Assist mechanizmus segítségével összecsukódik. Van egy beépített sokkrendszere is, amely elősegíti a fedélzet egy lépésben történő felemelését.

Ennek a futópadnak a lábnyoma a következő:

hossz 73,5 in mérés nem érhető el szélesség 35.2 in mérés nem érhető /th>

57,5 in mérés nem érhető el

A pro-for-for-for-for-cbon T7 kiegészítő tulajdonságai:

 • 0–10 mph sebesség
 • 0–10% Dudine
 • 2,6 CHP motor, amely hűvös és csendes marad használat közben
 • A súlykapacitás 300 font
 • 10 éves keret garancia és egyéves alkatrészek és munkaerő-garancia

Ez a gép körülbelül 1000 dollárért vásárolható.

üzlet most

xterra fitnesz TR150

Az Xterra Fitness TR150 modelljének 5 hüvelykes LCD monitorja van. Ez a monitor különféle edzési mutatókat mutat, mint például a sebesség, az idő, az égett kalóriák, a távolság fedett és a pulzusszám.

A TR150 egy pull-knobot használ a fedélzet elengedésére, amikor egy személy meg akarja hajtani vagy kibontani a futópadot. Az alján van kerekei is, hogy hordozhatóbbá váljanak.

Ennek a gépnek a következő lábnyoma van:

hossz 63,4 in 28,5 in szélesség 28,75 in 28,75 in magasság 51,4 in 61 in

Az Xterra fitnesz TR150 kiegészítő tulajdonságai:

 • 0,5–10 mph sebesség
 • Három kézi lejtési szint
 • 250 font súlykapacitás
 • 2,25 CHP motor
 • Élethosszig tartó keret , 1 éves motoros és 90 napos fedélzeti, alkatrészek és munkaerő-garanciák

Ez a hajtogató futópad körülbelül 430 dollárért vásárolható meg.

üzlet most

Egészségügyi előnyök és kockázatok

A futópad használata kényelmes módszer lehet az egészségügyi és fitnesz célok elérésére. Ugyanakkor, mint minden fizikai aktivitás esetén, van bizonyos egészségügyi kockázatok.

előnyök

A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) azt állítják, hogy a fizikai aktivitásban való részvétel fontos része az ember általános egészségének.

Az edzés azonnali lendületet ad az agy egészségének. A fizikai aktivitás javíthatja az ember gondolkodását és tanulását, és csökkentheti a szorongást is.

A 2014 -es tanulmány azt mutatja, hogy a rendszeres futás csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek és a halál kockázatát minden okból. A tanulmány azt sugallja, hogy a napi 5–10 percig is lassabb sebességgel történő futás az egészségügyi kockázatok jelentős csökkenését eredményezi.

A Nemzeti Szív, Tüdő és Vérintézet szerint a rendszeres fizikai aktivitás segít megelőzni a nem szándékos súlygyarapodást. A fizikai aktivitás csökkenti bizonyos egészségügyi állapotok, például cukorbetegség kockázatát is.

kockázatok

futópad használata bizonyos sérülés kockázatát hordozza. A futópad felülete nyomást gyakorolhat az ízületekre, például a térdre és a bokára. Egyes márkák párnázási technológiát kínálnak ennek a hatásnak a csökkentésére.

Egy 2018. évi tanulmány szerint a tornateremben számos sérülés a futópadhoz kapcsolódik. A szerzők megjegyzik, hogy az utóbbi években növekedett a futópad-asszociált fejsérülések.

Az 50 éves vagy annál idősebb emberek nagyobb valószínűséggel, mint a fiatalabb emberek, fejsérüléseket tapasztalnak, miközben futópadot használnak.

Az ember több lépést tehet a sérülés kockázatának korlátozása érdekében, miközben futópadot használ. A

egy 2018. évi tanulmány szerzői azt sugallják, hogy az embereknek a fizikai aktivitás előtt felmelegedjenek. A bemelegítés növeli a véráramlást és növeli az izomhőmérsékletet, ami csökkentheti az izom- és inak sérülések kockázatát.

Fontos az is, hogy a tornatermi berendezések használata közben megfelelő és kényelmes lábbelit viseljünk.

A 2020 -as áttekintés arról számol be, hogy a különféle lábbeli befolyásolja a futási teljesítményt. Például a lágyabb vagy vastagabb cipő talpnak párnázási hatása lehet, amely csökkentheti az ízületekre gyakorolt nyomást a testmozgás során.

alternatívák

Azok az emberek, akik inkább nem edznek a futópadon, sok más kardio gyakorlat közül választhatnak. Ide tartoznak:

 • A csapat sportok, például a foci, a tenisz és a röplabda
 • evezőgép edzések
 • Hosszú séták, ideális esetben élénk ütemben és Néhány dombokkal
 • csoportos osztályok, például Zumba vagy nagy intenzitású intervallum edzés

Fontos, hogy megállítsuk a gyakorlatot, ha egy személy sérülést szenved.

Az emberek sok kisebb sportkárosodást kezelhetnek önmagukban. A súlyos sérülések miatt azonban orvosi ellátást kell kérni.

Összegzés

Sok fitneszfelszerelésű márka összecsukható futópadokat kínál. Azok az emberek, akik egy kis ingatlanban élnek, vagy korlátozott edzési teret kínálnak, ezeket a modelleket hasznosnak találhatják.

A fizikai aktivitás egyéb formái, például az úszás és a gyaloglás, jó alternatívák a futópadokon való futáshoz.

Fontos, hogy edzés közben biztonságban maradjunk. Az embereknek megfelelő cipőt kell viselniük, és vigyázniuk kell arra, hogy a tornatermi berendezéseket helyesen használják a sérülések kockázatának csökkentése érdekében. A

orvosi hírek ma szigorú beszerzési irányelveket tartalmaznak, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból, az akadémiai kutatóintézetekből, valamint az orvosi folyóiratokból és egyesületekből származnak. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a szerkesztői politika elolvasásával.